A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся районний семінар-практикум учителів біології

Дата: 23.10.2017 08:23
Кількість переглядів: 255

19 жовтня 2017 року на базі Мліївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. М.М. Артеменка відбувся районний семінар-практикум учителів біології з теми «Сучасні інноваційні технології як найбільш ефективні засоби формування життєвих компетентностей учнів на уроках біології».

Семінар розпочався з екскурсії до музею Л.П. Симиренка та територією інституту помології, яку провели учасники гуртка юних екскурсоводів на чолі з директором музею Круподерею Н.М. та молодший науковий співробітник Буркут О.С.

Учасників семінару привітала директор школи Кравець Т.М. Перед учасниками семінару виступили учасники інструментального ансамблю «Троїсті музики».

Тему використання інноваційних технологій на уроках біології опрацьовано під час роботи круглого столу за участю методиста районного методичного кабінету Бабича О.В. та вчителів біології загальноосвітніх навчальних закладів району. Учасники семінару обмінялись досвідом з означеної теми.

Шаргородська Л.О., учитель біології Мліївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. М.М. Артеменка, запропонувала колегам практичний перегляд уроку у 9 класі з теми «Типи клітин та їхня порівняльна характеристики: пракаріотна та еукаріотна клітини».

В ході семінару взяла участь завідуюча відділу методичної роботи КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради», яка ознайомила присутніх із планом еколого-натуралістичних заходів на 2017-2018 навчальний рік та запропонувала активізувати роботу щодо участі загальноосвітніх навчальних закладів у означених конкурсах.

       

       

      

     

    

    


« повернутися

Вхід для адміністратора