A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Районний конкурс «Вихователь Городищини - 2018»

Дата: 06.02.2018 08:23
Кількість переглядів: 317

З метою сприяння підвищенню престижності праці вихователів закладів дошкільної освіти, їх роль у розвитку і вихованні дітей дошкільного віку, самореалізації і розкриттю творчого потенціалу педагогів з 24.01. по 02.02.2018 року проведено районний конкурс «Вихователь Городищини - 2018».

Конкурс проводився у два етапи. Перший етап – вибірковий (розгляд конкурсних матеріалів), в якому взяли участь 8 педагогів. У ході другого етапу районного Конкурсу було визначено 4 вихователів. Журі переглянуло та оцінило інтегровані заняття, майстер-класи у формі ділової гри, презентацію власної педагогічної ідеї, виконання творчого завдання з використанням ІКТ.

Кожен Конкурс – це випробування складне, але цікаве. Воно змінює ставлення педагога до себе як фахівця, корегує життєве кредо від песимістичного «так живеться спокійніше» до оптимістичного «мені це під силу». У Конкурсі всі учасники показали хороший результат, а перемогу отримала Пістун Юлія Анатоліївна, вихователь Городищенського ЗДО №1 «Джерельце», лауреатами стали Мірошник Ірина Борисівна, вихователь Городищенського ЗДО №3 «Веселка», Суботіна Світлана Іванівна, вихователь Городищенського ЗДО №2 «Зірочка», Зяткевич Олена Володимирівна, вихователь Вільшанського ЗДО «Ромашка».

Зі словами привітання та нагородження до конкурсантів звернулися начальник відділу освіти Городищенської райдержадміністрації Кирпатий Микола Миколайович, голова районної організації профспілок освіти і науки України Зобенько Іван Олександрович та завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Сокирко Тетяна Григорівна.

Зичимо всім успіхів та професійного зростання!

  

  

  

  

  

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора