A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся районний семінар-практикум учителів інформатики

Дата: 23.10.2017 08:29
Кількість переглядів: 282

20 жовтня 2017 року на базі В’язівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів інформатики з теми «Забезпечення наступності у викладанні інформатики між початковою та  основною школою».

Учасників семінару привітала директор школи Пилінко Л.М. Учні розповіли про історію своєї школи, виступили зі щирими віршованими побажаннями та піснями.

Криворот Т.В., учитель інформатики В’язівської ЗОШ І-ІІІ ступенів запропонувала колегам практичний перегляд уроку у 5 класі з теми «Безпечне користування Інтернетом. Критичне оцінювання інформації отриманої з інтернету».

По завершенню уроку відбулося його обговорення та методичний практикум «Програмне забезпечення курсу інформатики» за участю керівника районного методичного об’єднання вчителів інформатики Клепка І.В.

Опісля пройшов калейдоскоп ідей «Методичний супровід навчання інформатики» за участю методиста районного методичного кабінету Бабича О.В. Учасники семінару обмінялись досвідом з означеної теми. Клепко І.В. провів тренінг з учителями інформатики за навчальною програмою «Microsoft для вчителів інформатики».

   

   

   

   


« повернутися

Вхід для адміністратора