A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва

Дата: 18.10.2017 08:45
Кількість переглядів: 257

17 жовтня 2017 року на базі Старосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва з теми «Моральне та патріотичне виховання засобами музичного мистецтва».

Учасників семінару привітала заступник директора з виховної роботи Грідасова Л.О. Учні розповіли про історію своєї школи, виступили зі щирими віршованими побажаннями та піснями.

Тему морального та патріотичного виховання засобами музичного мистецтва опрацьовано під час роботи круглого столу за участю методиста районного методичного кабінету Круць С.В. та вчителів музичного мистецтва з навчальних закладів району. Учасники семінару обмінялись досвідом з означеної теми та розробили поради з морально-патріотичного виховання в ході практичного тренінгу.

Войчишина І.В., учитель музичного мистецтва Старосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, запропонувала колегам практичний перегляд уроку у 4 класі з теми «Історичні пісні. Сяйво козацької слави», а також провела майстер-клас за проблемою «Формування патріотичної свідомості школярів засобами музичного мистецтва через застосування інтерактивних технологій».

Учасники семінару побували також на цікавій, змістовній, пізнавальній екскурсії у музеї села Старосілля, яку провела Блоха В.Г.


    

    


« повернутися

Вхід для адміністратора