A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

12 жовтня відбувся ІІ районний дитячо-юнацький патріотичний турнір на перехідний кубок ветеранів АТО Городищини.

Дата: 16.10.2018 09:00
Кількість переглядів: 257

12 жовтня на базі Мліївського військово-спортивного оздоровчого табору відбувся ІІ районний дитячо-юнацький патріотичний турнір на перехідний кубок ветеранів АТО Городищини. Через турнір хотілося донести підростаючому поколінню цінність мирного життя, залучити дітей до активних видів спорту, ознайомити з культурою, традиціями та історією Українського війська.

Турнір, який був присвячений Дню Козацтва та Захисника України, розпочали зі спільної молитви за Україну та благословінь учасників, яке здійснив військовий капелан, священник Української Православної Церкви Микола Сакундяк. Честь підняти прапор випала ветерану АТО Валерію Герасименку та Ростиславу Синчаку – сину загиблого воїна- земляка Анатолія Синчака. Усіх присутніх привітали засновник турніру Іван Милокост та головний суддя змагань Дмитро Пінчук.

Приємно вразила активність та завзятість всіх учасників турніру. На запрошення відгукнулися 13 закладів загальної середньої освіти  Городищенського району, а також  гості команда з Корсуньщини. Громадська організація «Гайдамаки» та громадська організація «Об’єднання добровольців» м. Тальне провели для дітей майстер-клас зі стрільби та ознайомили з видами озброєння. Рятувальники з Городища розповіли про особливості своєї професії і про правила протипожежної безпеки та продемонстрували практичні вправи.

Юні спортсмени проявили себе у спортивних естафетах, міні-футболі, влучній стрільбі, художньо-інтелектуальному конкурсі. А поки підбивалися підсумки змагань і визначався переможець, ветерани АТО помірялися силами в перетягуванні канату зі збірною командою шкіл-учасників турніру. Як завжди перемогла молодість!

За підсумком змагань переможний кубок турніру і грошову премію отримала команда Городищенської ЗОШ I-III ступенів № 2, ІІ місце виборола команда В’язівської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце посіла команда Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ст. Також ще шість команд нагороджені призами та грошовими преміями від депутата обласної ради Олександра Вікторовича Лупашка. Найзавзятіші команди отримали солодкі подарунки від ПП «Мліїв», які вручив депутат Мліївської ОТГ Володимир Криштоф. По закінченні спортивних змагань усіх учасників та гостей частували козацьким кулішем, смачною наваристою юшкою та солодким узваром. На кухні господарювали справжні козаки Василь Милокост, В’ячеслав Матвійко та представники агрофірми «Шульц» Сергій Самойленко та Роман Кодаш.

Щиро вдячні за фінансову підтримку та допомогу в організації турніру депутату обласної ради Олександру Вікторовичу Лупашку, директору ПП «Мліїв» Денису Чеберяку, підприємцям Олександру Єпіфанову, Віталію Грицаю, Олександру Кравченку, Адроніку Назаряну, Павлу Голубу, Олександру Воротилу, голові районної спілки АТО Вадиму Черненку та міській раді Городища!


« повернутися

Вхід для адміністратора