A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся районний семінар - практикум  з теми «Козацька педагогіка в шкільному курсі історії»

Дата: 13.04.2018 10:49
Кількість переглядів: 238

11 квітня 2018 року у  Городищенській  ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся районний семінар - практикум  з теми «Козацька педагогіка в шкільному курсі історії».

Директор школи Я.О.Суздалева ознайомила учасників семінару з історією школи та упровадженням модульно-розвивальної системи як чинника підвищення якості освіти.

Урок історії у 8 класі «Наш край в добу козаччини» провела учитель В.В.Скорик. Учні провели телеміст із місцевим краєзнавцем Володимиром Чосом, який досліджував історію козаччини рідного краю, потім  презентували свої проекти з теми. Тема козацької історії: відвага та прагнення до свободи і незалежності, любові до України тісно переплелася з сучасною історією,  героями Небесної Сотні та захисниками в зоні АТО.

Презентацію навчальної настільної гри «100 років боротьби. Українська революція»,  яку отримали від Українського  Інституту національної пам’яті, провела методист районного методичного кабінету Т.І.Зеленська.

Із козацькою педагогікою в освітньому процесі сучасного закладу освіти учасників семінару ознайомила заступник директора з виховної роботи В.О.Бабич.

Учасники семінару пройшли етапами змагання - квесту «Працювати разом – це успіх»,  взяли участь у експертних паралелях,  ознайомилися із історією козацької зброї.  Учні продемонстрували  її практичне застосування, презентували історію бойового козацького гопака та виготовлення козацьких оберегів.

Учитель Дирдинської ЗОШ І-ІІ ступенів В.А.Пеляк поділився досвідом організації екскурсії до Новомиргорода та презентував світлини з цієї поїздки.

Семінар пройшов результативно та в доброзичливій атмосфері. Дякуємо адміністрації школи,  педагогам, учням за  творчий та креативний підхід у підготовці семінару.

  

  

  

  

       

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора