A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Проведено засідання студії педагогічних інновацій вихователів району

Дата: 25.04.2018 11:01
Кількість переглядів: 482

20 квітня 2018 року  на базі Городищенського  закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 2 «Зірочка» проведено засідання студії педагогічних інновацій вихователів району з теми: «Використання інноваційних технологій для розвитку пізнавальної активності дошкільників у різних видах діяльності».

         Важливий аспект освітньої роботи педагогів – сформувати у дошкільників навички самостійного навчання. Відомо, що дитина краще пізнає навколишній світ, якщо сама долучається до практичної діяльності.

Про застосування на практиці одного із перспективних інноваційних методів «лепбук» розповіла  керівник студії  педагогічних інновацій, вихователь Городищенського ЗДО №2 «Зірочка» Олена Миколаївна Пархоменко.

Вона презентувала кінцевий продукт проекту «Сімейний лепбук» на тему: «Подорож нашої сім'ї», що мав на меті систематизувати знання дітей про книгу, стимулював пізнавально-пошукову діяльність. Діти вправлялися в умінні передавати свої враження від подорожей у сюжетних розповідях із власного досвіду, активізувалася співпраця з родинами вихованців.

Вихователі мали змогу опрацювати  та переглянути фрагменти занять гурткової роботи (керівник гуртка Наталія Іванівна Харенко).

 Робота зі слухачами проведена у формі «клубу педагогічних знахідок». Використовуючи досвід роботи, слухачі  обговорили інноваційні технології, які використовують у своїй роботі з дошкільниками, та проаналізували ефективність впровадження однієї з них у вигляді методу«дерево знань».

          Підведення підсумків пройшло у формі «круглого столу», де кожен учасник висловив свою думку щодо ефективності використання інновацій у роботі.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора