A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Літній відпочинок-2017

Дата: 15.06.2017 11:18
Кількість переглядів: 397

Літо - це найпрекрасніша пора року, коли просто неможливо всидіти вдома і хочеться цікавих пригод, літнього відпочинку, який надовго запам’ятається,  прогулянок на свіжому повітрі. Червень - це перший місяць літа, який із нетерпінням чекають діти.

На базі загальноосвітніх навчальних закладів Городищини     працює 21 відпочинковий табір,  де оздоровлюється 1868 дітей.

Для них створено умови для збереження і зміцнення здоров’я дітей, формування здорового способу життя, щоб кожна дитина повірила в свої сили і знала, що її здоров’я в її руках.

У літньому відпочинковому    таборі активний відпочинок переплітається з інтелектуальними іграми, сприяють вихованню особистісних якостей та розвитку самостійності.

 Літній  пришкільний  табір  – могутня форма боротьби проти          бездоглядності, асоціальної поведінки учнів.

 При плануванні роботи   табору вихователі враховують дитячі інтереси, беруть до уваги потреби  й бажання кожної дитини. Дітям пропонуються різні завдання, завдяки яким вони можуть здійснюватисвої бажання. Програма дає можливість кожній дитині проявити всі свої здібності в повному обсязі. У цьому допомагають спортивні змагання, інтелектуальні ігри і розваги, творчі конкурси, квести, свята, подорожі та екскурсії.

Дуже цікаво проходить табірна зміна у цьому році. Яскравими та пізнавальними були подорожі до м. Києва, Черкас, Умані, Чигирина, Пирогова.

Особливо сподобалось дітям перебування у «Зерноленді» (с.Івківці) де діти катались на конях, змагались у спритності, стали учасниками майстер- класів.

Всі бажаючі мали нагоду насолодитися мальовничими краєвидами, історичними місцями, дізнатись багато нового, скуштувати улюблене морозиво.

Дуже цікаво пройшло свято “День захисту дітей”. Учасники співали пісні, виконували танці, показували свою майстерність у конкурсах. Завершили свято флеш-мобом « З Україною в серці».

За час перебування в таборі діти здружилися, навчилися доцільно проводити час відпочинку, спостерігати і досліджувати природу рідного краю, дбайливо ставитися до свого життя і здоров’я. А це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті.

Шкільні відпочинкові табори візьмуть участь у районному огляді - конкурсі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Переможці будуть нагороджені екскурсійною поїздкою в межах області та грамотами районної державної адміністрації.

  

  

 

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора