A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся семінар-практикум заступників з виховної роботи з теми: «Виховна система школи як оптимальний простір життя та творчості особистості».

Дата: 30.11.2018 11:40
Кількість переглядів: 235

28 листопада 2018 року на базі  ОНЗ - Городищенської ЗОШ  І-ІІІ ст.№3 відбувся семінар-практикум заступників з виховної роботи з теми: «Виховна система школи як оптимальний простір життя та творчості особистості».

Семінар розпочався квестом «Знайомство зі школою».  Далі було запропоновано відвідати виховні заходи: годину спілкування «Сім кольорів щастя» (класний керівник 3-А класу І.М.Корж), інтегрований урок з предмету «Навчаємося разом» - «Налаштуйся на успіх» (класний керівник   3-Б. класу Н.М.Караван), експрес-журнал «Я вірю в силу доброти»  (класний керівник 6-А класу  Н.Д.Курява), інтер - активна вистава  «Знати сьогодні, щоб жити завтра «Історія мого життя…» (класний керівник 10 класу С.М.Горбенко).

Заходи були проведені креативно, цікаво для дітей та гостей.

Заступник директора Л.І.Борщ презентувала роботу закладу з даної теми семінару та провела майстер-клас, у ході якого свою творчість проявили учасники семінару.

Методист районного методичного кабінету Т.І.Зеленська підвела підсумки семінару.

Очікування від участі в семінарі збулися: учасники отримали новий досвід, позитивні емоції, перейнялися вірою в силу доброти та налаштувалися  на успіх у подальшій роботі  з учасниками освітнього процесу, ще раз переконалися, що щкола дійсно була і залишається фундаментом для розвитку творчої особистості.

Дякуємо дирекції ОНЗ - Городищенської ЗОШ  І-ІІІ ст.№3, педагогам, учням, всім, хто долучився до підготовки та проведення семінару.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора