A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Інтернет-конференція «Письменники-ювіляри 2017-2018 року»

Дата: 20.11.2017 12:15
Кількість переглядів: 289

Повідомляємо, що у грудні 2017 року буде проходити науково-практична Інтернет-конференція «Письменники-ювіляри 2017-2018 року».

До участі в Інтернет-конференції запрошуються педагогічні працівники, які мають напрацювання із зазначеної проблеми.

Статті  для  участі  в  Інтернет-конференції  просимо  надсилати  до 31 грудня 2017 року на адресу: yurvaan@ukr.net

Матеріали Інтернет-конференції будуть розміщені у січні 2018 року на Черкаському освітянському порталі у розділі «Конференції, семінари. – Інтернет-заходи. Кращі роботи ввійдуть до окремої збірки. Учасники Інтернет-конференції, статті яких будуть розміщені на сайті,  отримають сертифікати.

Про обговорення статей учасників Інтернет-конференції на форумі Черкаського освітянського порталу буде повідомлено додатково.

Вимоги до оформлення матеріалів: шрифт Times New Roman; кегль 14; міжрядковий інтервал 1,5; усі поля – 2 см.; редактор Word; автоматичні переноси не застосовувати; текст вирівняти по ширині сторінки. Між словами та знаками допускається тільки один пробіл.

На першій сторінці в правому верхньому куті вказати прізвище, ім’я, по батькові (повністю), повну назву навчального закладу, під ним по центру – назва статті великими літерами (напівжирним шрифтом), нижче через рядок — курсивом анотація (до 5 рядків) українською мовою.

Далі, з абзацу, основний текст. Мова написання – українська і російська (якщо письменник-ювіляр є представником російської літератури). Після тексту статті обов’язково подається список літератури. Посилання на джерела – у квадратних дужках за таким зразком [5, с.175]. Перша цифра – порядок джерела в списку літератури, а друга – номер сторінки. Загальний обсяг статті до 7 сторінок.

Автори статей несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право відхиляти статті, які не відповідають зазначеним вимогам.

Довідки за телефоном (0472) 64-95-22, та електронною поштою: yurvaan@ukr.net


« повернутися

Вхід для адміністратора