A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва

Дата: 08.02.2018 14:47
Кількість переглядів: 220

07 лютого 2018 року на базі Валявської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва з теми «Шляхи реалізації виховної мети на уроках музичного мистецтва та в позакласній роботі».

Учасників семінару привітала директор закладу Костіна О.В. Учні розповіли про історію своєї школи, виступили зі щирими віршованими побажаннями та піснями. Надзвичайно зворушливо виконали патріотичну пісню «Слава Україні!» учні 10-11 класів.

Тему реалізації виховної мети на уроках музичного мистецтва та в позакласній роботі опрацьовано в ході круглого столу за участю керівника методичного об’єднання Борщ Л.І. та вчителів музичного мистецтва із закладів освіти району. Учасники семінару жваво обмінювались ідеями з означеної теми під час практичного тренінгу. Методист Круць С.В. ознайомила педагогів із можливостями підвищення кваліфікації в умовах Нової української школи.

Лапченко М.М., учитель музичного мистецтва Валявської ЗОШ І-ІІІ ступенів, запропонував колегам практичний перегляд уроку у 6 класі з теми «Грайливе скерцо». Матеріали до уроку підібрано з метою виховання в учнів позитивного ставлення до всього, що їх оточує. Слід відмітити, що саме у цій школі музика й музичне мистецтво – не лише навчальний предмет, а й могутній засіб забезпечення емоційного та  естетичного розвитку духовного світу кожного учня.

Семінар пройшов у дружній, творчій атмосфері. Щиро дякуємо адміністрації закладу за належну організацію заходу!


« повернутися

Вхід для адміністратора