A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся районний семінар вчителів математики

Дата: 18.10.2017 15:21
Кількість переглядів: 250

Розробка та впровадження спільних онлайн освітніх заходів – тема районного семінару вчителів математики, який відбувся 13 жовтня 2017 року на базі Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

У ході семінару вчителями математики шкіл району розглянуто актуальні питання впровадження спільних онлайн освітніх заходів при вивченні математики та  практичне використання онлайн сервісів у освітньому процесі; обговорено продовження  реалізації  міжнародного освітнього  проекту «Міксіке в Україні» у 2017-2018 навчальному році та практичну участь у ньому.   Не залишились без уваги питання використання завдань Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у навчальному процесі, підготовки до математичних конкурсів, змагань, олімпіад. Учасникам семінару розроблено рекомендації щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики.

   Педагоги обмінялись безцінним професійним досвідом та методичними матеріалами, що стануть у нагоді для організації сучасного уроку математики та успішної реалізації  компетентнісного підходу у навчанні.

    


« повернутися

Вхід для адміністратора