A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Формування культури інженерного мислення дошкільників

Дата: 01.11.2018 15:24
Кількість переглядів: 661

На базі Городищенського закладу дошкільної освіти №1 «Джерельце» відбувся семінар вихователів старших груп «Формування культури інженерного мислення дошкільників (STREAM-освіта в ЗДО)» за участю головного спеціаліста відділу освіти Жовталюк Н.П. Метою проведення стало розкриття поняття «STREAM – освіти», пріоритетів та можливостей впровадження їх в дошкільну освіту.

Гості відвідали міні-музей «Подорож в минуле» (екскурсовод -вихованка старшої групи Корж Софійка).

Завідувач Білан Л.М. та вихователь-методист Барабаш А.М. поділилися досвідом роботи за програмою Катерини Крутій «STREAM-освіта або Стежинки у всесвіт», яка зорієнтована на цінності та інтереси сучасної дитини, на ампліфікацію дитячого розвитку, взаємозв’язок усіх сторін життя, формування культури інженерного мислення.

 Педагоги мали змогу переглянути заняття у старшій групі з елементами STREAM-освіти, яке провела Пістун Ю.А. Психолог закладу Міщенко Л.О. суттєво розкрила тему «Психолого-педагогічний супровід пізнавального розвитку дітей старшого дошкільного віку».

На завершення всім присутнім було запропоновано підбірку дослідів для роботи з дітьми старшої групи. Семінар пройшов у теплій, затишній атмосфері, кожен взяв для себе щось нове, а працівники Городищенського ЗДО №3 були раді поділитися своїми здобутками.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора