A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

У Городищенському ДНЗ № 2 «Зірочка» відбулося тематичне свято за участю родин вихованців «Ми діти козацького роду».

Дата: 18.10.2017 15:29
Кількість переглядів: 261

      14 жовтня в Україні відзначають Покрову Пресвятої Богородиці, День захисника України, День українського козацтва.

      Цей день вшановуються славні українські козаки, покровителькою яких вважається Богородиця. Це свято також і родинне,  бо пов’язане з родинними і сімейними цінностями й традиціями, шанобливим ставленням до ідеалів жіночності й материнства.

      У переддень  цих важливих для нашої країни дат у Городищенському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 2 «Зірочка» відбулося тематичне свято за участю родин вихованців «Ми діти козацького роду».

Мета проведеного заходу: поглибити знання дошкільнят про історію славного українського козацтва, виховування почуття патріотизму, національної гідності, побратимства та популяризації надбань і традицій славних воїнів нашої землі - козаків.

      Батьки,  учасники свята, із задоволенням взяли участь у ігрових конкурсах на отримання звання «найспритнішого», «найуважнішого», «найдбайливішого», «найкмітливішого», «найкрасномовнішого» тата 2017 року.

       Дошкільнята та батьки не тільки змагались, але й розповідали про державні символи України, віршами прославляли славний козацький родовід.

        Підготували та провели захід вихователі Олена Пархоменко, Оксана Гаврилей,  музичний керівник Світлана Лабик,  керівник гуртка з хореографії Наталія Харенко.

      

      


« повернутися

Вхід для адміністратора