A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Молоді дарування Городищини

Дата: 21.05.2018 15:45
Кількість переглядів: 229

16 травня 2018 року у приміщенні Городищенської  районної державної адміністрації відбулась урочиста свято-зустріч з нагоди нагородження обдарованих учнів, які гідно представляли свої загальноосвітні навчальні заклади на районних, обласних та всеукраїнських олімпіадах із навчальних предметів, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, а також учителів, які їх підготували.

Учасників свята у стінах адміністрації приймали Василь Васильович Скринник – перший заступник голови Городищенської районної державної адміністрації; Микола Васильович Панчишин – заступник голови Городищенської районної ради, які постійно підтримують ініціативи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління.

Відповідно до Програми роботи з обдарованими дітьми на 2016-2020 роки, найкращих учнів району та їх педагогів-наставників нагороджено грошовими преміями, батьків – подяками за створення належних умов для навчання та виховання всебічно обдарованих дітей, розуміння, уважне ставлення до їхніх потреб та інтересів, допомогу і підтримку у подоланні труднощів, сприяння реалізації дитини як особистості. Діти отримали цінні подарунки від голів міської, селищних та сільських рад.

Зі словами вдячності до небайдужих людей, які постійно підтримують талановиту учнівську молодь, звернулась Ольга Яківна Мошенська, учитель Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Від імені інтелектуальної молоді Городищини подяку батькам та вчителям за цінні поради, розуміння, підтримку та віру висловила

Вікторія Остапенко, учениця 11 класу Городищенського економічного ліцею.

Бажаємо нашій обдарованій молоді та педагогічним працівникам нових досягнень і творчих злетів!

  

  

  

  

                          

  


« повернутися

Вхід для адміністратора