A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Семінар учителів німецької мови

Дата: 25.09.2017 15:59
Кількість переглядів: 410

20 вересня 2017 року на базі Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся семінар-навчання вчителів німецької мови з теми «Орієнтовні стратегії реалізації інтегрованих змістових ліній у процесі викладання німецької мови (за новою Програмою)».

Методист районного методичного кабінету Круць С.В. надала рекомендації щодо ведення шкільної документації, користування освітніми сайтами і порталами, участі педагогічних працівників у семінарах, вебінарах, конкурсах.

У ході семінару-навчання переглянуто відео «Ключові зміни у програмах 2017» із подальшим його коментуванням, детальним аналізом, висвітленням кола ідей та створенням дерева рішень учасниками семінару.

Керівник районного методичного об’єднання вчителів іноземних мов Дацюк Т.А. підготувала матеріали для круглого столу з теми «Оновлене календарне планування вчителя іноземних мов». У ході мирної дискусії обговорено найсучасніші вимоги до календарного планування, його структурні компоненти та створено міні-проект «Календарно-тематичне планування з урахуванням змін у програмах».

Під час інтерактиву «Мозковий штурм» учасниками семінару-навчання розроблено орієнтовні методи реалізації інтегрованих змістових ліній на уроці німецької мови через використання ігрових технологій. Круць С.В. запропонувала виконати ігрові вправи, що спонукали учасників до активної мовленнєвої взаємодії та евристичної бесіди.

Педагоги обмінялись безцінним професійним досвідом, відео-, аудіо- та методичними матеріалами, що стануть у нагоді для організації сучасного уроку німецької мови, спрямованого на ефективне формування ключових комунікативних вмінь учнів, та успішної реалізації компетентнісного підходу у навчанні.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора