A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Інтернет-конференція для вчителів предметів художньо-естетичного циклу з проблеми "Мистецтво в культурі сучасності"

Дата: 05.10.2017 16:10
Кількість переглядів: 280

 Повідомляємо, що відповідно до річного плану роботи у  комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», з 20 жовтня  по 30 листопада 2017 року,  проводиться Інтернет-конференцію для вчителів предметів художньо-естетичного циклу з проблеми «Мистецтво в культурі сучасності  (Стилі і напрями мистецтва: імпресіонізм,  модернізм  і постмодернізм)»

Для розгляду пропонуються такі питання:

І.Стилі та напрями мистецтва.

ІІ. Екранні види мистецтва. Форми поширення мистецтваю

           З метою популяризації педагогічного досвіду роботи пропонуємо надсилати свої власні напрацювання із зазначеної теми до 30 листопада 2017 року на адресу: glsevi@ukr.net (Гловацький С.В.)  з поміткою «Інтернет-коференція».

   Матеріали Інтернет-конференції повинні містити текстові файли (план-конспект розробки уроків)  і презентації до них (не менше 15 слайдів).

Ці матеріали Інтернет-конференції будуть розміщені у грудні 2017 року

на Черкаському освітянському порталі у розділі «Конференції, семінари» -  Інформація про проведення Інтернет-заходів. Кращі роботи ввійдуть до окремої збірки. Учасники Інтернет-конференції, матеріали яких будуть розміщені на сайті,  отримають сертифікати.

      На допомогу вчителю надсилаємо орієнтовні приклади тем робіт на Інтернет-конференцію учителів загальноосвітніх навчальних закладів Черкаської області. (Додаток 1).

     Редколегія залишає за собою право відбору надісланих матеріалів під час підготовки збірника до друку.

Вимоги до оформлення матеріалів:

-         назву файлу давати за прізвищем автора латинськими літерами (наприклад: Sydorenko);

-         шрифт Times New Roman, кегль 12, міжрядковий інтервал 1, абзац – 1см, всі поля – 2 см,  редактор Word;

-         назва матеріалу не повинна дублювати назву обраного питання;

-         на початку матеріалу вказати прізвище, ім’я, по батькові автора(ів), повну назву навчального закладу та написати коротку анотацію матеріалу (3-5 речень) - короткий виклад змісту роботи;

-         обсяг матеріалу – до 7-9  сторінок електронного варіанту, формату А-4;

-         список використаних джерел (згідно вимог ВАКу, в кінці роботи – не менше 6);

-         посилання на джерела – у квадратних дужках;

-         матеріали мають містити приклади з власного досвіду.

З 15 грудня 2017 року електронний збірник поданих матеріалів конференції буде розміщено на сайті інституту у розділі «Конференції, семінари», підрозділ «Інформація про проведення Інтернет-заходів», просимо вчителів мистецьких дисциплін з усіх районів, міст загальноосвітніх навчальних  закладів Черкаської області ознайомитись з матеріалами Інтернет-конференції з проблеми  «Мистецтво в культурі сучасності  (Стилі і напрями мистецтва: імпресіонізм, модернізм і постмодернізм)».


« повернутися

Вхід для адміністратора