A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся семінар-практикум вихователів старших груп

Дата: 02.05.2018 16:38
Кількість переглядів: 291

З метою поглиблення та систематизації знань педагогів щодо змісту Базового компонента дошкільної освіти, формування їх професійних умінь щодо використання ефективних підходів для розвитку мовленнєвої компетентності дітей старшого дошкільного віку, вдосконалення педагогічної майстерності 27 квітня 2018 року проведено районний семінар-практикум вихователів  старших груп на базі Городищенського закладу дошкільної освіти №3 «Веселка» на тему «Формування мовленнєвої компетенції дошкільників на засадах гуманізації, диференціації та інтеграції».

Учасники заходу відвідали інтегроване заняття у старшій групі на тему «Звідки до нас прийшла книга?», яке підготувала та провела керівник семінару-практикуму, вихователь Городищенського ЗДО №3 «Веселка» Григорчук О.П. На занятті було використано інтерактивні методи роботи. Діти проявили високу активність, творчість.

Практичним психологом Царенко А.В. та вихователем Голубєвою В.В. проведено майстер-клас на тему: «Як досягти чіткої вимови? Допоможе фольклор!», який сприяв підвищенню рівня фахової майстерності педагогів, формуванню практичних навичок в роботі з дітьми. Учасників спонукали до творчого самовираження та самовдосконалення.

Семінар пройшов у творчій атмосфері,  педагоги отримали  практичні навички  використання  сучасних  інтерактивних технологій в освітньому процесі.

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора