A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Як готуватися до виконання завдань НМТ з української літератури

 Національний мультипредметний тест у 2024 році складатиметься з двох блоків по два предмети. Другий блок після перерви складатиметься з завдань з історії України, яка є обов'язковою для усіх абітурієнтів, та предмета за вибором учасника тестування. Серед предметів за вибором учасник НМТ може обрати українську літературу.

11:58 23.04.2024

Змагання з орієнтування

Відповідно до плану роботи Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради, з метою відзначення 70-річчя з дня створення Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради, подальшого розвитку та популяризації спортивного орієнтування серед школярів та молоді, залучення до здорового способу життя, 8 квітня 2024 року у м. Черкаси відбулися змагання з паркового спортивного орієнтування. 

15:04 11.04.2024

Первоцвіти в ЦДЮТ

Весна асоціюється у нас із довгоочікуваним теплом,  пробудженням природи, народженням нового життя, і, звичайно, із красивими ніжними  першими квітами. Тому на весну чекають усі і кожний по-своєму виражає захоплення нею. У дітей своє бачення навколишнього світу - неповторне, чудове, креативне.

15:02 11.04.2024

Вітаємо!

23 лютого у місті Черкаси відбулися змагання відкритого чемпіонату Черкаської ОСДЮСШОР з легкоатлетичного багатоборства серед юнаків та дівчат 2011-2012 років народження у яких прийняли участь юні легкоатлети, вихованці  Городищенської ДЮСШ.

10:17 26.02.2024

Зима – час для праці

Зимою все довкола або спить, або просто дрімає, чекаючи на весняне тепло, ріст і розвиток. Проте для вихованців Городищенського закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості»  зима є часом активної і творчої праці. Участь у виставках і конкурсах – справа звична, яка ж до того презентує дитячі можливості та успіхи. Називаємо самих ініціативних наших вихованців, що разом зі своїми керівниками вибороли в цей зимовий період  перемогу.

11:39 20.02.2024

Вітаємо призерів ІІ етапу МАН

Вкотре переконуємось, що наші педагоги та учні цілеспрямовані, творчі і креативні. А коли наполегливо працюєш, сподіваєшся на результат.

09:44 20.02.2024

Вхід для адміністратора