A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Проведено семінар-практикум директорів закладів дошкільної освіти.

Дошкільна освіта є першим кроком для дітей у здобутті освіти. Інтенсивний розвиток особистості дитини відбувається в дошкільні роки та є основною функцією кожного закладу освіти, тому набуває особливої актуальності питання: «Як налаштувати в дитячих садках освітні процеси, щоб вони стали підґрунтям для постійного поліпшення якості освіти дошкільнят».

08:32 30.03.2023

ДОПОМОГА ДИТЯЧОГО ФОНДУ ООН ЮНІСЕФ УКРАЇНИ!

Поспішаємо поділитися чудовою новиною! Городищенська громада отримала дві блочно-модульні твердопаливні котельні, які буде встановлено в Інклюзивно-ресурсному центрі та дошкільному закладі №2 «Зірочка». Це стало можливим завдяки співпраці міської влади із Представництвом дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ України, яке повідомило Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації про можливість фонду закупити для Черкаської області 2 об’єкти теплоефективністю 100 та 50 кВт.

11:44 24.03.2023

Проведено семінар для керівників (заступників) закладів загальної середньої освіти, вчителів інклюзивних класів, асистентів учителів

23 березня 2023 року на базі методичного сектора відділу освіти проведено семінар для керівників (заступників) закладів загальної середньої освіти, вчителів інклюзивних класів, асистентів учителів з теми «Актуальні питання розвитку інклюзивної освіти у закладах загальної середньої освіти», в ході якого розглянуто такі питання:

11:38 24.03.2023

«Весна перемоги»

Вихованці Городищенського закладу позашкільної освіти «Центру дитячої та юнацької творчості»  гідно демонструють свою національну приналежність та активно долучаються до патріотичних ініціатив.

16:20 20.03.2023

Пам’яті Великого Українця

В історії кожного народу є імена, які становлять його велич, славу і національну гордість. Саме таким для України є ім’я безсмертного Кобзаря.

14:38 13.03.2023

Семінар вихователів та практичних психологів закладів дошкільної освіти

З метою підвищенням компетентностей вихователів та практичних психологів закладів дошкільної освіти громади 22 лютого 2023 на базі методичного сектору відділу освіти пройшов семінар-практикум на тему «Емоційний інтелект як ментальна здібність особистості», який підготували та провели педагоги Городищенського ЗДО № 3 «Веселка».

08:44 23.02.2023

Освітні досягнення Городищини

Галузь освіти Городищини, як і інші, проходить випробування війною, працюючи в умовах повітряних тривог, відключень електроенергії, проблем із зв’язком та Інтернетом.

14:56 21.02.2023

Вхід для адміністратора