A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Отримали комплекти для закладів дошкільної освіти

27 грудня за підтримки організації UNICEF (Міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй), Городищенська громада отримала 9 комплектів освітніх матеріалів «Ранній розвиток дитини» для закладів дошкільної освіти та КУ «Інклюзивно-ресурсний центр».

14:01 28.12.2022

Заклади освіти отримали Chromebook для дистанційної роботи.

У продовження ініціативи «Ноутбук кожному вчителю», що реалізується у рамках домовленостей Міністерства освіти і науки України з компанією «Google» за підтримки Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури UNESCO 27 грудня Городищенська громада отримали 14 ноутбуків Chromebook.

13:57 28.12.2022

Відбувся семінар для педагогів закладів дошкільної освіти з інклюзивною формою навчання

27 грудня 2022 року, в КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Городищенської міської ради відбувся семінар для педагогів закладів дошкільної освіти з інклюзивною формою навчання на тему: «Інклюзивне навчання: організаційні та методичні аспекти у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами».

16:49 27.12.2022

Подарунки у День святого Миколая

Справжню радість в цей нелегкий час дітям військовослужбовців подарували Городищенська міська рада та депутатський корпус. У День святого Миколая, відомого біблійного покровителя дітей та усіх, хто потребує допомоги, учні отримали солодкі подаруночки від міської ради з привітаннями, адже в це світле свято важливо, щоб кожен лишився щасливим. Ці подарунки справді додали трохи радості на не по-дитячому серйозні обличчя. Війна принесла корективи в їхні життя, їхні батьки нині захищають нашу країну, за що їм велика шана. Дякуємо Городищенській міській раді та депутатському корпусу за цю невеличку радість подаровану у таке світле свято.

11:50 20.12.2022

Андріївські вечорниці у Городищенському ЦДЮТ

Вихованці «Центру дитячої та юнацької творчості» Городищенської міської ради  за давнім звичаєм зустріли та відзначили одне з перших зимових християнських свят – свято Андрія. На Андріївські вечорниці зібрались, щоб дружно і весело поворожити, взяти участь в іграх та конкурсах, зарядитись позитивною святковою енергією. А якою ж смачною була спечена турботливими матусями  калита, яку зразу діставали вкусить, а після свята з апетитом з’їли. У дитячій пам’яті залишаться ці святкування, а що важливіше – українські традиції та звичаї будуть збережені для прийдешніх поколінь, збагачуючи їхню духовність.

12:57 15.12.2022

Заклади освіти Городищенської міської ради  отримали Подяки  від Городищенської міської ради

Кожного року, 5 грудня, волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, заснований Генеральною Асамблеєю Організації Об`єднаних Націй в 1985 році.Особливо актуальним це свято є сьогодні  в Україні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.

16:16 06.12.2022

Вхід для адміністратора