A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Безпека дітей – це головне! - наголошують рятувальники Черкащини

Найголовнішою метою для рятувальників є усвідомлення дітьми того, що у багатьох випадках саме від їхніх знань, навичок та умінь залежить безпека життя і здоров’я. Тому, 10 листопада, співробітники #Черкаського районного управління ДСНС завітали на «Урок безпеки» до навчального закладу Городищенської територіальної громади.

11:49 11.11.2022

Вітаємо здобувачів освіти 5-6 класів ОЗО - Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3

Вітаємо здобувачів освіти 5-6 класів ОЗО - Городищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 та їх наставника, вчителя фізичної культури Оксану Гулькову за участь у проєкті «Klitschko foundation» та за результативну роботу  у Всеукраїнському  підпроєкті   «Грай за рівність 2022» отримали у подарунок 10 м’ячів для гри у футбол.

10:08 10.11.2022

Відбулась он-лайн зустріч викладачів Білоцерківського НАУ із учнями старших класів

8 листопада 2022 р. відбулась он-лайн зустріч викладачів кафедри іхтіології та зоології та студентів спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» Білоцерківського НАУ із учнями старших класів, учителями ЗОШ Городищенської ТГ Черкаської області. Було висвітлено престижність навчання в Білоцерківському національному аграрному університеті, зокрема на екологічному факультеті. Демонстрація аудиторій та лабораторії кафедри, акваріумно-басейнового комплексу, передових потужних господарств, де наші студенти проходять практичну підготовку, продемонстрували хороші умови навчання та гарні перспективи працевлаштування.

08:26 10.11.2022

З Днем української писемності та мови

«Найбільше і найдорожче добро в кожного народу – це його мова…» - писав Панас Мирний. І це справді так. Українська мова є найціннішим скарбом нашої нації. Вона може втішити серце, загоїти душевні рани, недарма її називають солов’їною.

09:42 09.11.2022

Кожна дитина по-своєму неповторна

Кожна дитина по-своєму неповторна. Хтось здібний до музики, образотворчого мистецтва, художньої праці, хтось – до математики, інші пишуть вірші, оповідання. Скільки дітей – стільки й здібностей, що залежать від особливостей людини, соціального оточення, сім’ї та школи.

15:57 07.11.2022

Вхід для адміністратора