A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Проведено онлайн-вітальню для вчителів початкових класів

23 вересня 2022 року вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти працювали в педагогічній онлайн-вітальні та разом із завідувачем методичного сектору відділу освіти Городищенської міської ради Тетяною Сокирко опрацювали питання оціювання результатів навчання здобувачів початкової освіти.

15:42 23.09.2022

Методична студія для заступників директорів з виховної роботи

16 вересня 2022 року відбулася методична студія для заступників директорів з виховної роботи з теми: «Загальношкільний підхід до національно патріотичного, громадянського виховання та соціальної активності учасників освітнього процесу».

15:19 19.09.2022

Порадник для вчителів щодо активностей під час перебування в укриттях

 Аби час в бомбосховищі минав весело та з користю, ЮНІСЕФ у партнерстві з Освіторія та Культурна платформа Закарпаття й за підтримки Міністерство освіти і науки України розробив спеціальний порадник для вчителів з активностями для учнів та учениць.

15:13 14.09.2022

День спорту та фізичної культури

Щорічно в Україні день фізкультурника відзначається в другу суботу вересня. У 2022-му році день спорту випадає на 10 вересня. У цю дату проводять різні заходи, орієнтовані на підтримку здоров'я тіла і духу. Традиційно з 5 по 9 вересня у закладах освіти  проведено тиждень фізичної культури і спорту, у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: тематичні інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом. У цей період учні отримали можливість більше дізнатися про Олімпійський рух, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

15:40 12.09.2022

Електронні підручники для навчання в умовах воєнного стану розміщено у вільному доступі

 Міністерство освіти і науки повідомляє, що на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розміщено електронну бібліотеку, яка налічує 1 335 підручників і посібників. Зокрема, електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами тощо.

14:05 07.09.2022

Вхід для адміністратора