A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Проведено коучинг-студію «Впроваджуємо інклюзивну освіту в закладі дошкільної освіти»

Коли у закладі з’являється інклюзивна група — це ще не означає, що цей  заклад стає доступним для всіх. Поняття інклюзії набагато ширше і потребує серйозних зусиль всього закладу освіти задля формування середовища, участі всіх учасників освітнього процесу, а головне — якісного менеджменту і  планування. Безперечно, умовою створення інклюзивного середовища є діти, яким потрібна підтримка, готовність решти дітей підтримувати дітей з ООП, а також підготовлений персонал і батьки та інші активні партнери-учасники процесу впровадження інклюзії в освіті. І не менш важливою умовою є наявність достатнього фінансування та доступної інформаційної, матеріально-технічної бази й інфраструктури.

15:15 03.11.2023

Формуємо справжніх екологів

Природа має великий вплив на формування особистості дитини, її розумовий, моральний, естетичний, трудовий і фізичний розвиток. Якими виростуть наші діти, залежить від нас. Ми повинні навчити дітей не тільки брати від природи, а й піклуватися про неї, охороняти її. З цього починається відповідальність за все живе на планеті.

14:59 03.11.2023

Про відзначення 90-х роковин Голодомору

Український інститут національної пам’яті підготував до 90-х роковин Голодомору тематичні інформаційні матеріали, які містять такі розділи: вступ, ключові повідомлення, історична довідка, міжнародне визнання Голодомору геноцидом, Всеукраїнська акція «Запали свічку», корисні тематичні посилання. Завантажити

09:55 03.11.2023

Профілактика вірусного гепатиту А

            В Черкаській області, як і в цілому по Україні, залишається напруженою санітарно-епідемічна ситуація. За інформацією Центру громадського здоров’я України на Вінничині зростає захворюваність на гепатит А: у лікарнях перебуває 151 пацієнт, ще 25 одужали та були виписані з медзакладів.

09:50 03.11.2023

Вітаємо вихованців Городищенського ЦДЮТ

Вихованці Городищенського Центру дитячої та юнацької творчості ніколи не зупиняються на досягнутому і, натхненні своїми старшими наставниками, впевнено йдуть до успіху.

13:59 30.10.2023

«Здобувачі освіти Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 призери обласного етапу Cool Games на Черкащині»

21 жовтня 2023 року на базі Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №33 імені Василя Симоненка відбувся обласний етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів „Cool Games“. Команда ‒ переможець отримує можливість представляти Черкащину на Всеукраїнському рівні та позмагатися з іншими командами різних регіонів України.

12:04 24.10.2023

Вітання освітян громади.

В актовому залі ОЗО- Городищенський ЗЗСО І–ІІІ ст. №3, відзначали професійне свято - День учителя.

10:35 05.10.2023

День захисників і захисниць України у Городищенському ЗДО №1 "Джерельце"

1 жовтня українці відзначають одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисників і захисниць України. Саме тому,  напередодні свята у Городищенському закладі дошкільної освіти №1 "Джерельце" відбулися Козацькі забави, на які були запрошені вихованці старшої групи. Під час цього заходу, що вдало організували музкерівник  Підгайна Т.Л та вихователі  Дацько С.І, Сластіон С.І та Богач А.В.,  діти співали пісні про козаків, декламували вірші, гралися в ігри та змагалися як справжні козаки. Головним героєм був Котигорошко, який попросив у дітей допомогти звільнити свою сестричку від змія. Всі завдання діти вирішили швидко і вправно, чим ще раз довели, що є гідними нащадками козаків.

14:35 02.10.2023

Козацькі забави в ЦДЮТ

На козацьку гру-квест «Козацькі забави», присвячену Дню захисника Вітчизни, в Городищенському закладі позашкільної освіти «Центрі дитячої та юнацької творчості» сьогодні зібралася галаслива малеча, вихованці молодших груп.

14:30 02.10.2023

Вхід для адміністратора