A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Як бути, якщо не вдалося пройти НМТ під час основних сесій?

Стартувало проведення основних сесій національного мультипредметного тесту. Усі зареєстровані учасники вже отримали запрошення з інформацією про дату, час і місце проведення тестування. Проте можуть виникнути обставини, за яких учасник не зможе взяти участі в НМТ. Як діяти, щоб скористатися можливістю пройти тестування під час додаткових сесій?

14:49 07.06.2023

Перемоги юних спортсменів.

З початком літу у юних спортсменів  з’явилось  більше часу для занять спортом та іншими видами активної діяльності. Червень це місяць коли був створений МОК і до дня його створення по всій країні проходитимуть різноманітні заходи. До цього дня відділення легкої атлетики нашої спортивної школи провели міські змагання «Всеукраїнський Олімпійський День» з залученням учнів міських шкіл. Вихованці ДЮСШ змагалися в таких видах легкої атлетики як біг на дистанціях 60, 100, 200, 400 метрів, стрибках у довжину. Призери та переможці змагань були нагороджені грамотами ДЮСШ.

14:35 07.06.2023

День захисту дітей

1 червня 2023 року в Україні вже традиційно відзначають одне з найпочесніших всесвітніх свят – Міжнародний день захисту дітей.

07:49 02.06.2023

Вітання!

Сьогодні у школах лунають «останні дзвоники». Завершується такий непростий  2022-2023 навчальний рік,  починається пора канікул. Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нові знання і досвід, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

09:30 31.05.2023

Команда «Вогнеборці» Городищенського закладу освіти І – ІІІ ступенів №2 представила Городищину на конкурсі-квесті Дружин юних рятувальників-пожежних «Острівці безпеки»

24 травня команда «Вогнеборці» Городищенського закладу освіти І – ІІІ ступенів №2 представила Городищину на конкурсі-квесті Дружин юних рятувальників-пожежних «Острівці безпеки», який відбувся у м.Черкаси на території закладу освіти №34. Вісім команд із Черкаського району змагалися з однолітками на знання основних правил безпеки життя.

15:24 26.05.2023

І етап (ТГ) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») відбувся

 «Сокіл» («Джура») – щорічна Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, метою якої є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва. Гра є формою позакласної роботи з морально-етичного виховання дітей, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. 

18:43 20.05.2023

Відкрито чергову кімнату безпеки

У межах реалізації Всеукраїнського проекту, започаткованого Міністерством освіти і науки України, спільно з ДСНС України, ухваленого розпорядженням КМУ України від 7 вересня 2022 року, за  сприянням відділу освіти  Городищенської міської ради, провідних фахівців Черкаського районного управління ДСНС у Черкаській області, за допомоги батьків  вихованців закладу та жителів села Орловець, спільній праці педагогів та всіх працівників садочка 19 травня 2023 року в Орловецькому ЗДО «Сонечко»  відкрився «Клас безпеки». Створення та функціонування кімнати безпеки сприятиме систематичній підготовці вихованців з питань особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

14:30 19.05.2023

Відзначили обдарованих учнів

18 травня 2023 року в залі засідань Городищенської міської ради відзначили обдарованих учнів, які гідно представляли свої заклади освіти на різних етапах Всеукраїнських предметних олімпіадах із навчальних предметів, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, а також учителів, які їх підготували.

14:08 18.05.2023

Проведено навчальні стрільби з учнями 11 класів

12 травня 2023 року відділом освіти Городищенської міської ради спільно з першим відділом Черкаського центру комплектування та соціальної підтримки проведено навчальні стрільби з автомата Калашникова для учнів 11 класу, які завершують вивчення предмету «Захист України».

14:32 12.05.2023

Вхід для адміністратора