A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбулась колегія сектору освіти Городищенської РДА

Дата: 27.02.2020 08:06
Кількість переглядів: 428

26 лютого 2020 року відбулась колегія сектору освіти, з таким порядком денним:

1. Про профілактику негативних проявів в учнівському середовищі. Доповідала Жовталюк Наталія Петрівна - головний спеціаліст сектору освіти.

2. Про стан протипожежного захисту в закладах освіти та усунення недоліків за наслідками перевірки стану пожежної безпеки закладів освіти в грудні 2019 року та в січні 2020 року Городищенським сектором Управління ДСНС України у Черкаській області. Доповідав Пислиця Павло Васильович - інженер з охорони праці групи обслуговуванню шкіл району.

Після колегії відбулась нарада керівників закладів освіти району, на якій розглядались наступні питання:

1. Про Порядок проведення моніторингу якості освіти, про формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок. Доповідала Жовталюк Наталія Петрівна - головний спеціаліст сектору освіти.

2. Про виконання наказу МОНУ від 28 грудня 2019 року №1646 "деякі питання реагування на випадки булінгу (цькування) та застосування заходів виховного впливу в закладах освіти". Доповідала Зеленська Тетяна Іванівна - методист районного методичного кабінету.

3. Про реєстрацію на зовнішнє незалежне оцінювання. Про особливості проведення ДПА у 2020 році. Доповідала Сокирко Тетяна Григорівна - завідувач районним методичним кабінетом.

4. Про атестацію педагогічних працівників, про організацію інклюзивного навчання у закладах освіти. Доповідала Виговська Оксана В'ячеславівна - методист районного методичного кабінету.

5. Про ведення веб сайтів закладів освіти. Доповідав Бабич Олександр Вікторович - методист районного методичного кабінету.

6. Про проведення медичних оглядів працівників закладів освіти, про проведення Днів цивільного захисту в закладах освіти. Доповідав Пислиця Павло Васильович - інженер з охорони праці групи обслуговуванню шкіл району.

7. Про основні тенденції функціонування галузі освіти району. Доповідала Ярошенко Тамара Олексіївна - завідувач сектору освіти. 


« повернутися

Вхід для адміністратора