A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбулась професіографічна акція «Стань студентом на один день» для учнів 9-х класів

Дата: 30.01.2019 08:22
Кількість переглядів: 226

29 січня 2019 року на базі ДНЗ «Городищенський професійний ліцей» відбулась професіографічна акція «Стань студентом на один день» для учнів 9-х класів Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. С.С.Гулака-Артемовського.

Директор ліцею Моргун Віктор Володимирович ознайомив присутніх з потребами на регіональному ринку праці та освітніми послугами, які надає Городищенський професійний ліцей. Учням презентували виховну та навчальну діяльність закладу, фотозвіти учнівського дозвілля, результативність у конкурсах, презентували навчальну базу закладу.

Для дівчаток і хлопчиків продемонстрували елементи виробничого начання в майстерні для здобувачів спеціальності «Перукар (перукар-модельєр)», продемонстровано елементи занять у майстернях виробничого та теоретичного навчання по тракторах.

Учні ознайомились із навчальною технікою, отримали цікаву профорієнтаційну інформацію, зокрема найбільше зацікавились перспективами розвитку закладу у напрямку Міжнародного співробітництва, спортивними заходами ліцею, фото участі ліцеїстів у сходженні на Говерлу, участі у Всеукраїнських заходах beauty-індустрії,  конкурсах учнівської майстерності.


« повернутися

Вхід для адміністратора