A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

14 листопада відбувся виїзний семінар вчителів біології до ННІ природничих наук ЧНУ ім. Б.Хмельницького

Дата: 16.11.2018 08:23
Кількість переглядів: 226

14 листопада відбувся виїзний семінар вчителів біології Городищенського району до навчально-наукового інституту природничих наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Учителі ознайомилися з матеріально-технічною базою та організацією освітнього процесу навчально-наукового інституту природничих наук.

Гостинно зустрів делегацію директор інституту М.Н. Гаврилюк та розповів про особливості вступної кампанії 2019 року, діяльність інституту щодо підготовки вчителів. Викладачами ННІ природничих наук було проведено майстер-класи з методики викладання біологічних дисциплін. Доцент С.І. Дерій провів майстер-клас щодо методичних аспектів викладання молекулярної біології та генетики в школі. Доцент І.В. Шмиголь ознайомила з методикою демонстрації дослідів із білками, а доцент Н.В. Назаренко розповіла про нові відкриття в галузі біотехнології та можливість їх використання в навчальному процесі. У ході дискусії вчителі шкіл та викладачі університету торкнулися питань модернізації підготовки вчителів-біологів для нової української школи, мотивації учнів до вивчення природничих дисциплін. За результатами науково-методичного семінару визначено шляхи подальшої співпраці між ННІ природничих наук та вчителями біології Городищенського району.


« повернутися

Вхід для адміністратора