A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Семінар практикум завідувачів ДНЗ

Дата: 27.11.2017 08:33
Кількість переглядів: 325

 22 листопада 2017 року на базі Городищенського дошкільного навчального закладу (ясла-садок)  №2 «Зірочка»  відбувся семінар практикум завідувачів та методистів з теми: «Науково-методичний супровід професійного зростання педагогів дошкільних навчальних закладів» за участю головного спеціаліста Н.П. Жовталюк.

Семінар розпочала Мазур Л.П., методист РМК, яка зазначила, що центральною фігурою у модернізації освітнього процесу є педагог нової формації, який повинен працювати на майбутнє.

Завідувач Городищенського ДНЗ №2 Шматкова М.В. ознайомила учасників семінару із тенденціями розвитку та сучасним  інноваційним простором дошкільного закладу.

Дудник М.М., вихователь-методист Городищенського ДНЗ №2, ознайомила з впровадженням інноваційних програм та технологій в освітній процес, продемонстрував супровід професійного зростання педагогів закладу.

Педагогічні меседжі «Я певен, що мені це вдасться»  педагогів закладу розкрили професійний та інноваційний підхід педагогів в освітньому процесі.

 Вихователь Приходько Н.В. поділилася досвідом з впровадження програми Н. Гавриш  «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку».

Вихователь Пархоменко О.М., у свої роботі використала методику Наталії Гавриш «Художньо-мовленнєвий розвиток дошкільника»

 Вчитель-логопед Тараненко Л.В. застосувала методику «Школа ейдетики». 

Керівник гуртка з хореографії Харенко Н.І. продемонструвала творчі здібності старших дошкільників засобами хореографічного мистецтва (за парціальною програмою А. Шевчук «Дитяча хореографія»).

Заключним акордом була  презентація музично-педагогічної технології «Хор рук» музичного керівника Лабик С.П.

Обговорення педагогічних меседжів відбулося за допомогою методів «Мішень», «Лото», «Синтез думок».

Підведення підсумків семінару пройшло у формі «Відкритого мікрофону», який для учасників виявився надихаючим, новаторським, емоційно насиченим  і надзвичайно позитивним. Кожен учасник висловив свою думку, щодо ефективності науково-методичного супроводу професійного зростання педагогів закладу та відзначив сучасний новаторський підхід до освітнього процесу педагогічного колективу Городищенського ДНЗ № 2  «Зірочка».

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора