A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи

Дата: 25.04.2019 08:53
Кількість переглядів: 246

24 квітня 2019 року відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи  на базі районного методичного кабінету з теми «Попередження негативних проявів у молодіжному середовищі. Організація соціально-правового захисту учнівської молоді».

Відкрила семінар головний спеціаліст відділу освіти Н.Жовталюк, яка наголосила на важливості співпраці служб, які захищають права дитини, та закладів освіти на подолання негативних явищ у молодіжному середовищі.

На семінар запрошені О.Кравченко , начальник служби у справах дітей Городищенської райдержадміністрації, Л.Буджерак, директор    Городищенського районного центру  соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, А.Корінна, інспектор з ювенальної превенції Городищенського відділення поліції Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Методист районного методичного кабінету Л.Хоменко  представила учасникам семінару  презентацію «Булінг як різновид насильства, алгоритм роботи з цим явищем в учнівському середовищі».

Про участь закладів освіти у конкурсі соціальної реклами «Антибулінг», яку проводить Ліга старшокласників Черкащини  повідомила методист районного методичного кабінету Т.Зеленська. Вона презентувала відеоролики закладів освіти Городищини.

О.Кравченко, начальник служби у справах дітей Городищенської райдержадміністрації, звернула увагу на організацію  соціально-правового захисту здобувачів освіти з боку держави та органів місцевого самоврядування.

Л.Буджерак , директор Городищенського районного центру  соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, у своєму виступі акцентувала увагу на   попередженні негативних проявів у сімї та соціумі та правовому забезпеченні  даної проблеми.

А.Корінна, інспектор з ювенальної превенції Городищенського відділення поліції Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області повідомила про впровадження інноваційних форм та методик превентивної роботи, а також про співпрацю закладів освіти, батьків, здобувачів освіти з питання попередження негативних проявів у молодіжному середовищі.


« повернутися

Вхід для адміністратора