A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Інтернет-конференція на тему «Із досвіду розробки проектів з трудового навчання, технологій»

Дата: 17.01.2019 09:04
Кількість переглядів: 330

Повідомляємо, що відповідно до плану роботикомунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» 26 лютого 2019 року на Черкаському освітянському порталі проходитиме науково-практична Інтернет-конференція на тему «Із досвіду розробки проектів з трудового навчання, технологій».

До участі в Інтернет-конференції запрошуються методисти і учителі трудового навчання, технологій, які мають напрацювання та досвід роботи із зазначеної теми.

Статті для участі в Інтернет-конференції необхідно надсилати до 25 лютого 2019 року на адресу електронної скриньки metodist_trud@ukr.net  з поміткою теми листа «Інтернет-конференція».

Учасники, матеріали яких будуть розміщенні на Черкаському освітянському порталі, отримають сертифікати.

 Вимоги до оформлення:

-         назву файлу давати за прізвищем автора;

-         роботу друкувати в текстовому редакторі Word,  шрифтом Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5, абзац  1,25 см, всі поля – 2 см,  формат збереження документа – сумісний з MS Office 2003 (*.doc);

-         на першій сторінці вказати повну назву відділу освіти чи навчального закладу, назву роботи, без скорочень прізвище, ім’я, по батькові автора, рік;

-         на другій сторінці надрукувати коротку анотацію матеріалу (3-5 речень: про що описується, кому призначено);

-         обсяг матеріалів довільний, але не менше 4 сторінок формату А4;

-         в кінці роботи – список використаних джерел (згідно вимог ВАКу – не менше 6);

-         матеріали мають містити приклади з власного досвіду викладання;

-         допускається використання в якості унаочнення матеріалів (графічні зображення, відеофрагменти невеликого розміру тощо), запозичених з мережі Інтернет з обов’язковою вказівкою адреси розміщення.

Автори статей несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право відхиляти статті, які не відповідають зазначеним вимогам.

За матеріалами ЧОІПОПП

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора