A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Обласна Інтернет-олімпіада з історії - 2019

Дата: 15.10.2019 09:22
Кількість переглядів: 274

Шановні учасники  інтернет-олімпіади із історії та ваші наставники!

Повідомляємо, що обласна інтернет-олімпіада з історії відбудеться 15 жовтня 2019 року з 15.00 до 15.45 за посиланнями, які будуть доступні за 5 хвилин до початку змагань. Всі форми будуть розташовані на Черкаському освітянському порталі – Головна сторінка – Новини http://oipopp.ed-sp.net/ та сайті Освіта для всіх і кожного - Головна сторінка - Новини http://osvita-stn.ucoz.ua/ 

 

Для кожного класу (8, 9, 10, 11) буде запропонована окрема Google форма. Кожний учасник має мати власний акаунт, із якого відправлятиме відповіді. Щоб уникнути збоїв у роботі, рекомендуємо шкільну пошту не використовувати, не працювати групами чи класами. 

Кожна Форма містить короткі відомості про учасника, завдання тестової форми, варіанти із однією, кількома відповідями, на встановлення відповідності та хронологічної послідовності, а також із короткою відповіддю. Завдання охоплюють матеріал із 7 класу, комплекс знань із історії України та всесвітньої історії. Кожному учаснику потрібно виконати 35 завдань. Є завдання, які містять візуальні джерела.

Звертаємо вашу увагу! 

Форми заповнені не відповідно перевірятися не будуть. Час на виконання завдань обмежений і встановлено 1 академічну годину (45 хвилин). Час розпочнеться із 15.00 до 15.45. Відповіді, надіслані після 15.45, не перевірятимуться і до загальних відомостей не долучатимуться.

Всі консультації за потреби на e-mail: stepanova76@ukr.net

 Бажаємо успіхів!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора