A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

В інтернет-режимі відбудеться обласний семінар «Методика викладання географії у 9 класі на основі компетентнісного підходу»

Дата: 05.10.2017 09:24
Кількість переглядів: 242

Відповідно до плану заходів КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» в жовтні в інтернет-режимі відбудеться обласний семінар «Методика викладання географії у 9 класі на основі компетентнісного підходу». До участі в Інтернет-семінарі запрошуються науковці, методисти та педагогічні працівники, які мають теоретичні напрацювання або досвід роботи із зазначеної проблеми.

Під час проведення семінару розглядатимуться такі питання:

  1. Навчальні географічні кабінети: шляхи реалізації компетентнісного підходу.
  2. Створення банку тестових завдань для 9 класу на основі компетентністного підходу - запорука успішної підготовки до ЗНО та моніторингу PISA(методика, приклади).
  3. Сайт вчителя географії як платформа для формування компетентністного навчання учнів.
  4. Проектна та експериментальна діяльність дев’ятикласників, як засіб набуття предметних компетентностей.

         Матеріали (власні методичні розробки, статті, методичні пропозиції тощо) просимо надсилати модератору Мойсеєвій С.Г. на електронну адресу: moiseeva1964@ukr.net з позначкою «Інтернет-семінар» до 20 жовтня 2017 року.

Матеріали Інтернет-семінару будуть розміщені до 01 листопада2017 року на Черкаському освітянському порталі (у розділі «Конференції, семінари. – Інтернет-заходи. Також, планується випуск збірки за матеріалами семінару. Учасники Інтернет-семінару, матеріали яких будуть розміщені на сайті,  отримають сертифікати.

9 листопада 2017 рокуз 14.00 до 16.00 на форумі Черкаського освітянського порталу буде проходити обговорення матеріалів учасників Інтернет-семінару.

Вимоги до оформлення матеріалів: шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5,  всі поля – 2 см, редактор Word. 

У правому куті – прізвище, ім’я та по батькові (повністю) автора (напівжирними літерами), посада, повна назва навчального закладу.

У наступному рядку друкується назва матеріалу (відцентрована, великими напівжирними літерами). Звертаємо увагу: вам пропонуються 4 напрямки для роботи, а не назви статей! Через півтора рядка – основний текст.

Після тексту обов’язково подається список літератури. Посилання на джерела – у квадратних дужках за таким зразком [5, с. 175] – перша цифра – порядок джерела в списку літератури, а друга – номер сторінки. Загальний обсяг матеріалів 5-10 сторінок.

Автори матеріалів несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право відхиляти матеріали, які не відповідають зазначеним вимогам.


« повернутися

Вхід для адміністратора