A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Місце, де має побувати кожен українець

Дата: 21.05.2018 09:50
Кількість переглядів: 221

Із метою доступу до нової інформації, можливості професійної комунікації, розширення кругозору, а також реальної можливості практично реалізувати свій творчий потенціал, істотно вплинути  на процеси особистісного та професійного зростання вчителя історії  17 травня 2018 року вчителі суспільних дисциплін Городищенського району відвідали невелике село Легедзине Тальнівського району та доторкнулися до історії древньої цивілізації.
Свою широку популярність в Україні та за її межами воно набуло завдяки виявленому тут поселенню трипільської культури. Пізніше у цьому місці був створений Державний історико-культурний заповідник «Трипільська культура».

 Серед 6500 пам’яток історії та природи України за версією IGotoWorld  в номінації «Місце, де має побувати кожен українець» в ТОП-10 увійшов і заповідник «Трипільська культура».

Цікаву  та змістовну екскурсію провів директор заповідника «Трипільська культура» Владислав Чабанюк. Вчителі ознайомилися з історією створення музею,   музейною експозицією, яка нараховує понад 600 археологічних знахідок, поповнили свої знання новими фактами з історії трипільської культури, переглянули тематичні фільми у музейній кінозалі та обіцяли повернутися сюди зі своїми учнями.

  

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора