A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

«Запалюємо зорі до дня Миколая»

Дата: 27.12.2019 10:01
Кількість переглядів: 267

Здавна на нашій землі прийнято в новорічні та різдвяні свята ходити по хатах, щедрувати та засівати зерном на щастя і гарні врожаї. 

КЗ «Районний Будинок дітей та юнацтва» (директор Наталія Близнюк) - наш другий дім, саме тому вихованці закладу на чолі з керівниками вокального, народознавчого колективів Ларисою Мироновою та Наталією Близнюк  19 грудня 2019 року вітали та дарували хороший настрій  працівникам таких установ міста: інклюзивному центру, відділу освіти, центру зайнятості.  Найкращими вітаннями та побажаннями щедрувальники засіяли господарів пшеницею на добробут та процвітання району.

Як і годиться, щедрувальну групу пригостили солодкими подарунками.

Нехай цей рік буде для всіх вдалим та принесе мир на нашу землю!!!

В холодну зимову пору, коли сніги засипають землю, коли ночі довгі, а дні короткі, українські діти з нетерпінням чекають на одну незвичайну ніч –  ніч, коли до них приходить Святий Миколай. Завітав він і до нашого Будинку дітей та юнацтва. 19 грудня 2019 року педагоги та вихованці закладу підготували та провели захід «Запалюємо зорі до дня Миколая».

Свято провела  методист  Наталія Бойко.

Діти брали участь у різних музичних іграх («Карнавал», «Прикрась ялинку»),  виконували веселі завдання («Сніжки», «Морковка для зайчат»), співали пісні про Миколая ( вихованці вокального гуртка «Росинка», керівник Лариса Миронова).

Ми трудилися щосили, усі зорі засвітили.

І тепер в святковий час їде Миколай до нас.

Казковий Миколай привітав усіх діток, їхніх батьків та педагогів закладу зі святом та подарував солодощі. Усіх присутніх привітала директор Будинку дітей та юнацтва Наталія Близнюк та побажала миру, добра, здоров’я, щоб залишився той щасливий спогад про День Святого Миколая, який наші діти понесуть у доросле, часом таке складне життя!

«Всі ми родом із дитинства», – писав Екзюпері. Образ Святого Миколая-Чудотворця підтверджує це. Впевнена, що більшість із нас носить спогади з дитинства про те щастя, яким було охоплене серце, коли під подушкою знаходили омріяний подарунок…

Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора