A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Дошкільнятам - освіта для сталого розвитку

Дата: 30.11.2018 10:04
Кількість переглядів: 462

Вже тривалий час Городищенський заклад дошкільної освіти №2 «Зірочка» впроваджує в повсякденний освітній процес інноваційну програму для дитячих садків «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку».

Мета програми — сприяти формуванню у дошкільників мотивації до дій і моделей поведінки, орієнтованих на сталий стиль життя: навички ресурсозбереження, ефективного спілкування та гармонійних стосунків з оточенням.

28 листопада педагогічний колектив закладу поділився здобутим за роки впровадження досвідом та напрацюваннями з вихователями закладів дошкільної освіти та навчально-виховних комплексів району.

Вихователь-методист Городищенського ЗДО №2 «Зірочка» Дудник М.М. провела з учасникам семінару ділову гру  «Крок у майбутнє – через сталий стиль життя» (з використанням педагогіки емпауерменту), яка дала змогу сформувати у педагогів стійку мотивацію дотримуватися сталого способу життя та спонукати до цього дошкільників та їхні родини.

Вихователь Приходько Н.В провела інтегроване заняття «Бережемо воду» з дітьми 5-го року життя, в ігровій формі дошкільнята навчалися  заощаджувати та берегти природні ресурси.

На закінчення педагоги обмінялися думками про актуальність і впровадження програми «Дошкільнятам - освіта для сталого розвитку» в освітній процес закладів дошкільної освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора