A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбулася нарада керівників закладів освіти

Дата: 14.01.2021 10:05
Кількість переглядів: 229

13 січня 2021 року відбулася нарада керівників закладів освіти району, у  ході якої було розглянуто наступні питання:

  1. Про роботу закладів освіти в 2021році, організацію роботи керівників, дотримання санітарного регламенту та карантинних обмежень (переглянути) (начальник відділу освіти Ярошенко Тамара Олексіївна).
  2. Про реєстрацію статутів закладів освіти, організацію підвозу учнів, звітність закладів освіти, відзначення пам’ятних дат та ювілеїв. (головний спеціаліст відділу освіти Жовталюк Наталія Петрівна).
  3. Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників, контроль адміністрацій закладів освіти за організацією дистанційної форми навчання, роботу веб-сайтів закладів освіти (завідувач методичним кабінетом Сокирко Тетяна Григорівна).
  4. Про організацію харчування вихованців та учнів закладів освіти (методист методичного кабінету Мазур Людмила Петрівна).
  5. Про внесення достовірних даних в систему ІСУО та програму «Курс» (методист методичного кабінету Бабич Олександр Вікторович).
  6. Про податкову звітність та внесення змін до трудових книжок працівників. (методист методичного кабінету Зеленська Тетяна Іванівна).
  7. Про упорядкування ділової документації у зв’язку зі зміною засновника закладів, правила внутрішнього трудового розпорядку, звітність та навчання з питань охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту(інженер з охорони праці господарської групи Пислиця Павло Васильович).
  8. Різне.

(завантажити регламент)


« повернутися

Вхід для адміністратора