A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Семінар-практикум з образотворчого мистецтва для учителів початкових класів Городищини

Дата: 13.08.2019 10:11
Кількість переглядів: 265

 

Втр, 13.08.2019

У рамках реалізації програми «Нова українська школа»12 серпня 2019 року на базі Городищенського РМК для учителів початкових класів закладів освіти Городищенського  району,   а також закладів освіти об’єднаних територіальних громад, що раніше були у складі  названої територіальної одиниці, які викладатимуть предмет «Мистецтво: образотворче мистецтво» в перших класах у 2020-2021 навчальному році  відбувся семінар-практикум.

         Учителі ознайомилися з нормативно-правовим та програмним викладанням мистецької галузі  у 1-му класі за програмою НУШ. Учасники семінару-практикуму проаналізували особливості та концептуальні засади викладання образотворчого мистецтва у фокусі НУШ. У кооперативній практичній діяльності  за допомогою методів аналізу та  інтерпритації творів мистецтва здобули знання щодо формування у першокласників художніх здібностей та  емоційного інтелекту.

Семінар-практикум провела Лємешева Н.А., тренер-вчитель комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

У заході взяли участь 28 вчителів початкових класів.

 

 

 

 

 

 

 

 

<<>>

ЧЕРКАСЬКИЙ ОСВІТЯНСЬКИЙ


« повернутися

Вхід для адміністратора