A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся семінар заступників директорів виховної роботи з теми «Інноваційні превентивні форми і методи співпраці та просвітницької роботи з батьками щодо родинного мікроклімату як спосіб формування свідомої особистості дитини».

Дата: 23.04.2018 10:22
Кількість переглядів: 239

 

17 квітня 2018 року на базі районного методичного кабінету відбувся семінар заступників директорів виховної роботи з теми «Інноваційні превентивні форми і методи співпраці та просвітницької роботи з батьками щодо родинного мікроклімату як спосіб формування свідомої особистості дитини».

Відкрила семінар головний спеціаліст відділу освіти Н.П.Жовталюк.

Про грані взаємодії у вирішенні виховних завдань: родина, школа  (з елементами виконання практичних  завдань) презентувала Л.П.Хоменко, директор ГРУМЦПП.

Участь у круглому  столі з теми семінару взяли:  Погрібна Л.А, заступник директора з виховної роботи Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені С.С.Гулака-Артемовського; Римська Л.В., заступник директора з виховної роботи Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ст.; Бурлака Н.Т., заступник директора з виховної роботи Мліївської  ЗОШ І-ІІІ ст.№1.

У роботі семінару взяла участь директор РЦ СССДМ Л.В. Буджерак, яка наголосила на співпраці та партнерстві заради дитини.

Методист районного методичного кабінету Т.І.Зеленська ознайомила учасників семінару щодо реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право!» у 2018-2019 роках.

Підвела підсумки семінару головний спеціаліст відділу освіти Н.П.Жовталюк.

   

  


« повернутися

Вхід для адміністратора