A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Проведено семінар-практикум для заступників директорів із виховної роботи

Дата: 06.12.2019 10:40
Кількість переглядів: 263

04 грудня 2019 року проведено семінар-практикум для заступників директорів із виховної роботи на базі Городищенського економічного ліцею з теми: «Роль використання інформаційно – комунікативних технології у виховному процесі».

Розпочала семінар головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Н.П.Жовталюк, наголосивши на важливості використання інформаційно – комунікативних технологій в освітньому процесі. Досвід впровадження ІКТ у виховній роботі Городищенського економічного ліцею та перспективними інтернет- ресурсами можуть стати в нагоді заступникам директорів на різних етапах організації виховних заходів.

Городищенський економічний ліцей має статус інноваційного закладу.  Педагоги  мають досвід інноваційної діяльності, використання інформаційно – комунікативних технологій у освітньому процес,і яким діляться з колегами.

Неординарною була запропонована форма знайомства з ліцеєм -«Квест- візитка». Учасники  на основі підготовлених матеріалів  відтворили історію ліцею та ознайомились  з проектною діяльністю.

«Методичну карусель» дайджест майстер-класів учителів ліцею у сфері використання ІКТ на різних напрямах виховної роботи  (захід підготували і провели: в. о. директора ліцею Ж.І. Здоренко, заступник директора, вчитель історії О.В. Бурлака, вчитель англійської мови В.А. Шастун, вчитель правознавства О.О. Муха, вчителі української мови І.А. Маранська та Ю.П. Осадча, вчителі фізики та інформатики С.А. Сотникова та І.В. Клепко, вчитель біології, хімії та екології О.Є. Марченко). Під час майстер-класів спікери також проводили навчання гостей з використання інтернет ресурсів.

Гості відзначили високий рівень професійної майстерності учителів ліцею та висловили бажання і надалі впроваджувати досвід нашого закладу в сфері застосування ІКТ у освітньому процесі.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора