A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся районний семінар учителів фізичної культури з теми «Інноваційний урок із фізичної культури з елементами гімнастичних вправ»

Дата: 02.05.2018 11:08
Кількість переглядів: 223

27 квітня 2018 р. у  Городищенському економічному ліцеї відбувся районний семінар учителів фізичної культури з теми «Інноваційний урок із фізичної культури з елементами гімнастичних вправ».

Заступник директора Ж.І. Здоренко запропонувала учасникам семінару цікавий та змістовний презентаційний меседж «Фізична культура та спортивна робота у ліцеї».

Вчитель Н.М. Костенко   провела інноваційний урок фізичної культури у 10 класі з теми: «Фітбол у поєднанні з пілатесом. Укріплення м’язів спини та живота»,  під час якого усі мали змогу побачити, як впроваджуються нові види спорту в навчальний процес. Багатьох зацікавили нові форми роботи на уроці та використання фітболу як елемента уроку. Вчителі поділилися своїм досвідом роботи з теми.

Методист районного методичного кабінету  Т.І. Зеленська ознайомила з новою концепцією фізичного виховання в Україні «Спорт заради розвитку» та означила методичні прийоми щодо до концептуального бачення взаємодії з учнями, налагодження довірливих взаємовідносин і взаєморозуміння, взаємодопомоги та співробітництва, формування вміння позитивно реагувати на проблеми, вирішувати їх засобами фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи.

У якості виховного заходу було проведено динамічний та пізнавальний квест "У здоровому тілі - здоровий дух!", у ході якого збірні команди з учителів району та учнів ліцею змагалися у спортивній вправності та фізкультурній обізнаності.

  

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора