A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ВЕБІНАРАХ

Дата: 14.01.2021 11:27
Кількість переглядів: 262

Шановні колеги!

З 18 по 27 січня 2021 року стартує реєстрація учителів початкових класів, які цього року бажають узяти участь у сертифікації педагогічних працівників.

Метою сертифікації є виявлення та стимулювання педагогічних працівників з високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання, новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню. 

Сертифікація надає можливість педагогам перевірити свої професійні можливості, почути думку незалежних експертів, отримати фінансову мотивацію – надбавку у розмірі 20% до заробітної плати та зараховується як проходження чергової (позачергової) атестації.

З метою підготовки педагогів до сертифікації на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників» будуть проведені онлайн-заняття та консультації. Запрошуємо творчих, небайдужих, відповідальних учителів початкових класів у період  з 18 по 20 січня 2021 року взяти участь у вебінарах, які розпочинатимуться о 15.30 та триватимуть одну годину.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/116Q8Dt8FE-lO-eNi-CLoecpKdv8fGIItcC1OU4BerUg/edit

Усім зареєстрованим учасникам на особисті електронні пошти буде надіслано точну дату та посилання на платформу проведення вебінару.


« повернутися

Вхід для адміністратора