A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся районний семінар- практикум вчителів фізичної культури

Дата: 02.03.2020 11:39
Кількість переглядів: 291

28 лютого 2020 року на базі Валявської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар- практикум вчителів фізичної культури з теми «Інноваційні технології – фактор формування ключових компетентностей та підвищення інтересу учнів до занять фізичною культурою та спортом».

Здобувачі освіти  цікаво та  неординарно презентували свій навчальний заклад.

Учасники семінару взяли участь у «круглому столі» «Інноваційні технології – фактор формування ключових компетентностей та підвищення інтересу учнів до занять фізичною культурою та спортом», обмінялися досвідом із даної теми.

Методист районного методичного кабінету ознайомила  вчителів фізичної культури з інструкціями з охорони праці на уроках фізкультури.

Вчитель ОНЗ-Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 О.Л.Гулькова поділилася враженнями та напрацюваннями  під час перебування на експрес-курсах «Методика викладання лікувальної фізичної культури в ЗЗСО».

Своїм досвідом та враженнями про участь у Всеукраїнських спортивних змаганнях серед школярів «COOL GAMES-2020» (Круті ігри) поділилися  вчителі фізичної культури Т.Б.Мироненко та С.В.Балаж.

Вчитель початкових класів Валявської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гайдай Л.О. під час практичного перегляду  презентувала елементи фітнесу з використанням нестандартного обладнання на уроках фізичної культури (2 клас НУШ).

 Фрагменти уроків фізичної культури з елементами розвитку фітболу, скіпінгу, степ-аеробіки, скандинавської ходьби, чирлідингу,  кік-аеробіки разом із здобувачами освіти підготувала  та провела з  вчитель фізичної культури Скічко О.М.

Дякуємо за підготовку семінару здобувачам освіти, педагогам, адміністрації школи,  учасникам семінару.


« повернутися

Вхід для адміністратора