A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся семінар-практикум вчителів суспільних дисциплін

Дата: 18.04.2019 11:42
Кількість переглядів: 453

17 квітня відбувся семінар-практикум вчителів суспільних дисциплін з теми «Формування громадянської позиції учнів, інноваційні підходи до процесу виховання громадянина-патріота на уроках історії та правознавства» на базі Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.С.С.Гулака -Артемовського

Учасників семінару привітали  композицією «Всі разом - ми сила, єдина сімя. Всі разом - майбутнє держави».

Вчитель історії  Мусієнко В.І. презентував свій досвід роботи  з теми семінару.

Вчителі відвідали урок історії в 10 класі «Українські землі у складі Чехословаччини. Велич і трагедія Карпатської України: уроки історії», який провів учитель вищої категорії, «старший вчитель» Мусієнко В.І., продемонструвавши ефективність своїх форм і методів роботи  під час освітнього процесу.

Презентацію інтерактивного збірника навчальних занять «Бабин яр: память на тлі історії. Путівник для вчителя» провела методист районного методичного кабінету Зеленська Т.І.

Вчитель історії Городищенського економічного ліцею Бурлака О.В., співавтор підручника історії для 5 та 6 класів презентувала майстер-клас «Сучасний підручник в контексті реалізації концепції Нової української школи».

По завершенню семінару учасники переглянули новостворену експозицію  в музеї «Наші земляки – учасники АТО» та вшанували  память полеглих Городищан хвилиною мовчання.

Дякуємо здобувачам освіти, педагогам, адміністрації закладу освіти за цікаву, пізнавальну, насичену програму семінару та позитивну атмосферу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора