A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся семінар-практикум вчителів суспільних дисциплін

Дата: 18.04.2019 11:42
Кількість переглядів: 434

17 квітня відбувся семінар-практикум вчителів суспільних дисциплін з теми «Формування громадянської позиції учнів, інноваційні підходи до процесу виховання громадянина-патріота на уроках історії та правознавства» на базі Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 ім.С.С.Гулака -Артемовського

Учасників семінару привітали  композицією «Всі разом - ми сила, єдина сімя. Всі разом - майбутнє держави».

Вчитель історії  Мусієнко В.І. презентував свій досвід роботи  з теми семінару.

Вчителі відвідали урок історії в 10 класі «Українські землі у складі Чехословаччини. Велич і трагедія Карпатської України: уроки історії», який провів учитель вищої категорії, «старший вчитель» Мусієнко В.І., продемонструвавши ефективність своїх форм і методів роботи  під час освітнього процесу.

Презентацію інтерактивного збірника навчальних занять «Бабин яр: память на тлі історії. Путівник для вчителя» провела методист районного методичного кабінету Зеленська Т.І.

Вчитель історії Городищенського економічного ліцею Бурлака О.В., співавтор підручника історії для 5 та 6 класів презентувала майстер-клас «Сучасний підручник в контексті реалізації концепції Нової української школи».

По завершенню семінару учасники переглянули новостворену експозицію  в музеї «Наші земляки – учасники АТО» та вшанували  память полеглих Городищан хвилиною мовчання.

Дякуємо здобувачам освіти, педагогам, адміністрації закладу освіти за цікаву, пізнавальну, насичену програму семінару та позитивну атмосферу.


« повернутися

Вхід для адміністратора