A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Cемінар-практикум вихователів старших груп

Дата: 01.11.2017 12:20
Кількість переглядів: 278

25 жовтня 2017 року на базі Мліївського ДНЗ №1 «Пролісок» відбувся районний семінар-практикум вихователів старших груп на тему: «Педагогічна просвіта батьків щодо морально-етичного виховання дітей на засадах педагогічної спадщини В. Сухомлинського».

Учасників семінару привітала завідувач ДНЗ Потурнак Г.В., яка поділилася своїм досвідом роботи та провела з батьками вихованців ділову гру: «Казка В. Сухомлинського та її моральна цінність».

Гладка Л.І., вихователь Мліївського ДНЗ №1 «Пролісок», запропонувала колегам практичний перегляд заняття на тему морально-етичного виховання творами В.Сухомлинського для дітей старшого дошкільного віку з участю батьків «Добрим будь – посміхнутись не забудь».

В ході семінару було використано презентацію з досвіду роботи вихователя Городищенського ДНЗ №3 «Веселка» І. Б. Мірошник за творами В. Сухомлинського. Керівник семінару-практикуму вихователів старших груп О. П. Григорчук  презентувала досвід роботи на тему: «Педагогічна та батьківська мудрість виховання – духовне надбання дітей» та провела з педагогами мозковий штурм  «Розв'яжіть ситуацію».

Тему педагогічної просвіти батьків щодо морально-етичного виховання дітей опрацьовано під час роботи круглого столу за участю методиста районного методичного кабінету Мазур Л.П. та вихователів старших груп дошкільних навчальних закладів району. Учасники семінару обмінялись досвідом з означеної теми та розробили поради щодо організації просвіти батьків вихованців.

   

  


« повернутися

Вхід для адміністратора