A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Проведено семінар – нараду заступників директорів з виховної роботи з теми: «Сучасні тенденції виховної роботи»

Дата: 21.09.2020 12:21
Кількість переглядів: 291

18 вересня 2020 року на базі  районного методичного кабінету проведено семінар – нараду заступників директорів з виховної роботи з теми: «Сучасні тенденції виховної роботи».

 Головний спеціаліст сектору освіти Н.П.Жовталюк привітала учасників та ознайомила з планом роботи заходу. 

У нараді взяли участь та виступили  А.А.Корінна,  інспектор з ювенальної превенції Городищенського відділення поліції ГУНП в Черкаської області, О.В.Кравченко, начальник служби у справах дітей Городищенської РДА, Л.В. Буджерак,  директор Городищенського районного центру  соціальних служб для дітей та молоді.

Під час круглого столу «Пріорітети і завдання освітнього процесу у 2020 – 2021 навчальному році» методист районного методичного кабінету Т.І.Зеленська ознайомила з деякими питаннями організації виховного процесу 2020-2021н.р. щодо формування у дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок та протидії булінгу. Переглянуто відео-ролики «Стоп булінг», авторами яких були заклади освіти.

Н.І.Бойко, методист районного Будинку дітей та юнацтва наголосила на ролі учнівського самоврядування як засобу формування у дітей та молоді громадянської позиції.

Головний спеціаліст сектору освіти Н.П.Жовталюк підвела підсумки семінару-наради та  закликала до  тісної  співпраці педагогів, батьків, здобувачів освіти, зацікавлених служб і організацій згідно  вимог освітнього процесу.


« повернутися

Вхід для адміністратора