A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

На Городищині відновлено роботу закладів дошкільної освіти

Дата: 01.06.2020 12:22
Кількість переглядів: 193

Відповідно до рішення засідання районної комісії  Городищенської районної державної адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол від 26.05.2020 №30) з 01 червня 2020 року відновлено роботу в 5 закладах дошкільної освіти району.

29 червня 2020 року комісія сектору освіти та районного управління Держпродспоживслужби  провела обстеження закладів освіти по дотриманню вимог передбачених Тимчасовими рекомендаціями (постанова Головного державного санітарного лікаря від 25.05.2020 №25) та встановила, що на період карантину усі заклади забезпечені необхідною кількістю засобів індивідуального захисту, дезінфікуючих та мийних засобів. Приміщення також підготовлені до прийому дітей, виконані всі протиепідемічні заходи, спрямовані на захист дітей. Зокрема: проведено генеральні прибирання, звільнені ігрові кімнати від м’яких іграшок, килимових покриттів з довгим ворсом тощо. Виконується вимога щодо температурного скринінгу. Перед початком роботи всім працівникам вимірюють температуру. У дітей міряють температуру під час ранкового прийому та кожні чотири години протягом дня.

Важливо, що ніхто, крім працівників і вихованців, не може заходити у будівлю закладу дошкільної освіти. Вихователі зустрічають дітей і батьків на території закладу. Батьки, які супроводжують дітей, перебувають на території у захисній масці чи респіраторі. Персонал закладів дотримується протиепідемічних заходів.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме  в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим.


« повернутися

Вхід для адміністратора