A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

відбулася нарада керівників закладів освіти району

Дата: 28.08.2020 13:55
Кількість переглядів: 229

27 серпня 2020 року в приміщенні районного методичного кабінету відбулася нарада керівників закладів освіти району, у  ході якої було розглянуто наступні питання:

  1. Про організацію роботи закладів освіти у 2020-2021 навчальному році (завідувач сектору освіти Ярошенко Тамара Олексіївна).
  2. Про структуру навчального року, організацію освітнього процесу, створення безпечного освітнього середовища в закладі освіти та попередження і протидії булінгу ( головний спеціаліст сектору освіти Жовталюк Наталія Петрівна).
  3. Про особливості організації освітнього процесу в 3 класі, підсумки проведення Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стан умов і охорони праці, забезпечення закладів освіти засобами індивідуального захисту ( завідувач районним методичним кабінетом, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Сокирко Тетяна Григорівна).
  4. Про організацію діяльності закладів дошкільної освіти. Вимоги щодо організації харчування в закладах освіти в період карантину (методист РМК Мазур Людмила Петрівна)
  5. Про рік математичної освіти в закладах освіти району ( методист РМК Зеленська Тетяна Іванівна)
  6. Про особливості викладання предметів природничого циклу та предмету «Захист України» в закладах загальної середньої освіти (методист РМК Бабич Олександр Вікторович)
  7. Про  створення безпечних умов для учасників освітнього процесу (інженер з охорони праці групи по обслуговуванню шкіл Пислиця Павло Васильович).

 


« повернутися

Вхід для адміністратора