A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новий крок до звершень

Дата: 31.08.2020 14:28
Кількість переглядів: 234

Роки… Летять, не минають нікого. Декого – дуже змінюють, а з кимось ніби й не зустрічалися.

Молодою, завзятою, всім потрібною і сьогодні є Гергель Ольга Василівна. Чому так? Бо і дітям, і дорослим вона дарує увагу, пораду, тепло. А біля дітей та молоді й сама завжди молода. Коли говориш про Ольгу Василівну, розумієш, що погляди на цю людину особливі. Адже про таких як вона кажуть, що любов до вчителя починається з любові до предмета. Вона справжній фахівець в галузі фізики, математики, інформатики. Говорячи термінологією фізики, передача енергії на відстань можлива, коли існує місток між дитинством і дорослістю. Саме проникати у світ дитинства, проявляти дорослу мудрість, знаходити контакт з дітьми – усе це про нашу Олю.

За 30 років магнітне поле педагогічної діяльності тісно пов’язало її з дітьми, бо завжди впевнена в них. І не біда, що учні помиляються, адже іноді розумна помилка говорить про вміння творчо мислити.

Школа дала старт для задумів і звершень Ользі Василівні. І хоч зарплата вчителя частіше схожа на здачу, але цю фізичну властивість вона не досліджувала і не вдавалася в математичні підрахунки. Головне – кредит довіри дітей і батьків. Найбільшою гідністю педагог вважає добро й людяність.

Усі її мрії й бажання були тут, у школі, а велика підтримка – в сім’ї. Та головне захоплення, комп’ютер, на все життя. Саме тому хочеться більше часу віддати улюбленій справі, досягти вершин професіоналізму. Щасти Вам, шановна Ольга Василівна. До нових звершень.

 

 

                                                                                        Тетяна Вигінна,

педагог-організатор

Орловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів


« повернутися

Вхід для адміністратора