A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбулася нарада керівників закладів освіти району

Дата: 02.12.2020 14:46
Кількість переглядів: 299

02 грудня 2020 року відбулася нарада керівників закладів освіти району, у  ході якої було розглянуто наступні питання:

 

  1. Про основні тенденції розвитку галузі освіти в умовах створення Городищенської міської територіальної громади. Про дотримання карантинних заходів, температурного режиму, санітарно-гігієнічних умов, утримання дітей та особливість роботи закладів освіти в умовах карантину (завідувач сектору освіти Ярошенко Тамара Олексіївна).
  2. Про головні аспекти статутів закладів освіти. Про контроль за проведенням обліку дітей шкільного та дошкільного віку та заходи щодо охоплення їх якісною освітою. Про успішне завершення І семестру (головний спеціаліст сектору освіти Жовталюк Наталія Петрівна).
  3. Про визнання документів щодо підвищення кваліфікації та сертифікацію педагогічних працівників. Про оцінювання результатів навчальних досягнень учнів 3-4 класів та заповнення класного журналу учнві початкових класів НУШ (завідувач районним методичним кабінетом Сокирко Тетяна Григорівна).
  4. Про особливості проведення ЗНО в 2021 році. Про умови проведення Всеукраїнського конкурсу–захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН (методист районного методичного кабінету Мазур Людмила Петрівна).
  5. Про освітні ресурси для проведення дистанційного навчання (методист районного методичного кабінету Бабич Олександр Вікторович).
  6. Про ведення документації з охорони праці, цивільного захисту та звітність за 2020 рік. Про стан пожежної безпеки(інженер з охорони праці групи по обслуговуванню шкіл району Пислиця Павло Васильович).
  7. Різне.

« повернутися

Вхід для адміністратора